For første gang deltog OFA i FIAP Club´s World Cup, som har fundet sted hvert år siden 2006. Dette er en fotokonkurrence for digitale billeder, som er åben for fotoklubber over hele verden. FIAP medaljer og andre præmier uddeles til klubber og til enkeltstående billeder. Her kan du se, hvilke billeder OFA´s medlemmer deltog med, og hvor mange point de fik.

5 år efter OFA fyldte 85, afholdt man igen en jubilæumsudstilling, og I har nok gættet det: det var OFA´s 90 års jubilæum. Sådan her står der i indledningen af kataloget, som du kan se herunder: "OFA fylder 90 år. Dette markerer vi med denne jubilæumsudstilling. Udstillingen er et vue af OFA medlemmers billeder gennem de forgangne år, dog med flest billeder fra de nuværende medlemmer. Udstillingens ældste billeder er optaget af M. N. Topp."

I 1985 fyldte OFA 85 år. I den forbindelse blev der afholdt en udstilling i Odense Rådhushal, med billeder fra medlemmerne og gæsteudstillere. Her iblandt OFAs venskabsklub i Arendal i Norge - gad vide, hvad der er blevet af den?

I 3. kvartal 2003, altså for 14 år siden, bød programmet bl.a. på fototur til Fynshoved (Det er vist ved at være tiden, at vi kommer derud igen), forberedelse af billeder til udstilling på Triennalen, arrangeret af Museet for Fotokunst og på Temakonkurrence med temaet "Kæledyr". Desuden artikler af Jørgen Jørgensen og Halldór Gudlaugsson, hhv. om digital manipulation og om hvordan et vinderbillede af islandske heste blev til.

Endnu et "tudsegammelt" blad fra OFA's historie er blevet digitaliseret. Denne gang fra 2. kvartal 2003, hvor tophistorierne er et formandsskifte. Svend Erik stopper og Poul Chr. træder til som ny formand - det har han i øvrigt været lige siden. Se på side 2 i bladet hvor ungdommelig han så ud dengang ;-)

Vi er blevet endnu mere nostalgiske og er gået i gang med at scanne de helt gamle årgange af OFA bladet. Her er det fra 1. kvartal i 2003, hvor bladet bl.a. indeholder resultater fra "Dias-klubkonkurrence", annoncer fra butikker som Fotomagasinet, Merlin, Japan Photo og FotoOlsen. Ja det var tider :-) Men der er også en, stadig aktuel, artikel om makrofotografering fra tidligere OFA-medlem Halldórs hånd.