jul 23
2023

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.
 

10.8. Tur til Middelfart
Vi mødes ved P-pladsen ved Gl. Havn, overfor krydset Havnegade/Brogade i Middelfart kl. 19.30 til sæsonens første fotografering (Poul Chr.)

17.8. Billeder fra Middelfart og feriebilleder.

Vi ser vores billeder fra Middelfart og udvalgte feriebilleder. Hvert medlem medbringer maks. 15 billeder i 4K format 3840x2160 (Poul Chr.)

24.8. Aflevering 3. runde
Der afleveres billeder til klubkonkurrencens 3. runde. Der må afleveres 2 billeder i hver af kategorierne monokrom og farve. Dommer er Flemming Navntoft fra Svendborg Fotoklub (Niels Erik).

31.8. Udstillingsbilleder
Vi gennemgår vores udvalg af udstillingsbilleder og supplerer op med nye, så vi kan være klar til en udstilling med nye billeder. Hvert medlem kan få printet 2 billeder i format 30x40 til montering i 40x50 cm rammer. Medbring et lille udvalg af billedfiler, så vi kan hjælpe hinanden med billedvalg og gode tips til den endelige færdiggørelse til print (Poul Chr.)

7.9. Besøg af arkitekturfotograf Uffe Johansen
Vi får besøg af arkitekturfotograf Uffe Johansen, som vil tale om motiver, komposition, billedbehandling, udstyr m.m., og selvfølgelig vise nogle af sine arkitekturbilleder. Tanken er, at vi den næste klubaften samt i temakonkurrencen også vil beskæftige os med arkitekturfotografi (Poul Chr.)

14.9. Temaaften om arkitekturfotografi.
Månedens 2. aften om arkitekturfotografi, er en aften, hvor vi ser medlemmernes arkitekturbilleder og jeres medbragte eksempler fra nettet, bøger m.v. (Kåre)

21.9. Resultat 3. runde

Dommer Flemming Navntoft gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 3. runde. Efter bedømmelsen viser Flemming et lille udpluk af egne billeder. (Niels Erik)

28.9. Temakonkurrencen, 2. runde
Emnet i dette års anden runde af temakonkurrencen er ”Arkitektur”. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte (Niels Erik)