dec 18
2023

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.
 

4.1. Resultat Årets Billede
Vi får besøg af Bent Danielsen fra Fotogruppen Moment, som kommenterer billederne i den traditionsbundne konkurrence og udpeger Årets Billede 2023. Bent Danielsen viser efterfølgende nogle af sine egne billeder. (Poul Chr.)

11.1. Billedkritik
En aften med saglig og seriøs billedkritik. Hvert medlem medbringer 4 billeder på en USB-nøgle. Billedkritikken foregår i plenum og billederne vises i 4K opløsning (3840x2160) på vores projektor. (Poul Chr.)

18.1. Lyslægning med studieflash
Oplæg ved Kåre omkring lyslægning med studieflash og demonstration af to-tre forskellige portræt og stilleben opsætninger med op til tre lamper og forskellige softbokse/paraplyer. (Kåre)

25.1. Besøg hos professionel studiefotograf
Besøg hos den professionelle studiefotograf Thomas Woller Film og Fotografi, Østerbro 18, 5000. Vi starter klokken 19.00. Vi får en rundvisning og introduktion til studierne, Thomas fortæller lidt om sit liv som professionel fotograf og lidt om branchen som helhed. Endvidere vil Thomas vise os eksempler på hvordan han arbejder med lyslægning. (Kåre)

1.2. Vinderbilleder fra klubbens arkiv
Jens har affotograferet alle papirbilleder fra klubbens arkiv af vinderbilleder, således at vi nu kan opbevare dem digitalt, da vi ikke har plads til dem i de nye lokaler.
Vi tager et sidste kig på papirbillederne. Billeder taget af nuværende medlemmer sorteres fra, således at de kan udleveres. Øvrige billeder destrueres. (Niels)

8.2. Aflevering 1. runde
Der afleveres billeder til klubkonkurrencens 1. runde. Der må afleveres 2 billeder i hver af kategorierne monokrome og farve. Dommere er Anni Hesseltoft og Bo Petersen fra AFA, Aarhus Fotografiske Amatørklub. (Niels Erik)

Årets næste afleveringer: 25. april, 22. august og 10. oktober


15.2. Portrætbilleder af kendte, ikoniske fotografer
Medlemmerne medbringer eksempler på portrætbilleder taget af kendte, ikoniske fotografer. (Sten)

22.2. Generalforsamling
Der afholdes ordinær generalforsamling ifølge vedtægterne. Indkaldelse rundsendes pr. mail. Niels og Niels Erik er på valg.
Inden generalforsamlingen indsamler vi billeder til Fælles Fynske 2024. Hvis tiden tillader det, ser vil de indleverede billeder igennem efter generalforsamlingen. (Poul Chr.)

29.2. Mobilfotos
Medbring maks. 5 billeder taget med din smartphone. Vi snakker også om brug af apps til redigering. (Niels)

7.3. Billeder fra DN 2023
Vi ser nogle af de antagne billeder fra Den Nationale 2023. (Poul Chr.)

14.3. Kunstlysbilleder
Vi ser på medlemmernes billeder fotograferet ved kunstlys. Det kan være portræt, stilleben el.lign. Der må maks. medbringes 6 billeder pr. medlem. (Kåre)

21.3. Resultat 1. runde
Dommere Anni Hesseltoft og Bo Petersen fra AFA gennemgår deres bedømmelse af klubkonkurrencens 1. runde. Efter bedømmelsen viser Anni og Bo eksempler på deres egne fotos. (Niels Erik)

28.3. Skærtorsdag
Ingen klubaften