jan 01
2022

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.
 

6.1. Billedkritik
Hvert medlem medbringer 3-4 billeder i op til 4K opløsning (3840x2160). Billedkritikken foregår i plenum, hvor vi giver hinanden en saglig, seriøs og konstruktiv billedkritik. (Poul Chr.)

13.1. Resultat Årets Billede (via Skype)
Dommer Søren Olsen kommenterer billederne og udpeger vinderen af Årets Billede 2021. Søren har været medlem i OFA og har flere klubmesterskaber i S/H på samvittigheden. Mødet foregår via Skype – der udsendes link til mødet kl. 19 (Poul Chr.)

20.1. Billeder fra Magiske dage
Niels, Preben og Maybritt viser nogle af deres billeder fra Magiske Dage i Odense. (Niels)

27.1. Billeder jeg ikke vil bruge i klubkonkurrencen
Medbring 2-3 billeder du ikke vil bruge i klubkonkurrencen, men billeder som du selv holder meget af. Vi ser billederne igennem og får en snak om dem. (Kåre)

3.2. Aflevering 1. runde (B)
Der afleveres billeder til klubkonkurrencens 1. runde. Der må afleveres 2 billeder i hver af kategorierne monokrome og farve. Dommeren er ikke fundet endnu. Efter et gennemsyn af de indleverede billeder, er der tid til at se andre medbragte billeder – en såkaldt B-dag. (Niels Erik)

10.2. Temakonkurrence (B)
Emnet i dette års første runde af temakonkurrencen er ”Forladthed”, som også er tema i Fælles Fynske med aflevering 24.2. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte. (Niels Erik)

17.2. Generalforsamling
Der afholdes ordinær generalforsamling ifølge vedtægterne. Indkaldelse rundsendes pr. mail. (Poul Chr.)

24.2. Aflevering til Fælles Fynske (B)
Der er indlevering af billeder til Fælles Fynske 2022. Se mere her. Og her. Klubben betaler deltagergebyret. Vi gennemser de indleverede billeder, men der er også tid til andre medbragte indslag. (Poul Chr.)

3.3. Samme RAW-fil
Vi ser jeres bud på billedbehandling af den samme RAW-fil, som kan hentes via det link, der er sendt ud på OFA-Information. Hver deltager fortæller, hvordan billedet er billedbehandlet og ikke mindst hvorfor. (Kåre)

10.3. Teknikaften om vedligeholdelse af udstyr og backup
Vidensudveksling om vedligeholdelse af udstyr og hvordan vi hver især laver backup af vores kære billeder. (Poul Chr.)

17.3. Resultat 1. runde
Dommer Nicolai Brix gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 1. runde. (Niels Erik)

24.3. Robert Wengler
Vi får besøg af Robert Wengler, som fortæller om sit spændende arbejde som fotojournalist. Han har baggrund i over 30 år som pressefotograf på Fyens Stiftstidende og de sidste 5 år været selvstændig fotojournalist med base i Odense. Selvfølgelig supplerer Robert med masser at billeder. (Poul Chr.)

31.3. Foto i den blå time
Vi fotograferer på havnen i den blå time, som ligger i tidsrummet 20:15-21:05. Der er solnedgang 19:54. Mødested: kl. 19:30 på P Byens Ø som ligger på Finlandskaj. (Kåre)