apr 01
2023

Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

6.4. Skærtorsdag
Ingen klubaften

13.4. Billedkritik
En aften med saglig og seriøs billedkritik. Hvert medlem medbringer 4 billeder på en USB-nøgle. Det er praktisk, hvis billederne ligger i en mappe med jeres navn. Billedkritikken foregår i plenum og billederne vises i 4K opløsning (3840x2160) på vores projektor. (Poul Chr.)

20.4. Besøg af Ravi Lauri
Mit navn er Ravi Lauri, jeg er født i '83 og bor i Aarhus. Jeg kan godt lide at arbejde med analogt fotografi, jeg bruger stort set alle typer kameraer og formater, fra filmkameraer, glaspladekameraer og afghansk box kamera.
Jeg elsker især de drømmende bløde fokus resultater man får fra hjemmelavede pinhole kameraer. Jeg kan godt lide at eksperimentere med Solargraphy, som er en enkelt ultralang eksponering lavet med et pinhole kamera, som dokumenterer solens bane hen over himlen, typisk over en periode på seks måneder til et år. Jeg har også eksperimenteret med forskellige trykprocesser, såsom anthotypes, cyanotypes og salttryk. (Poul Chr.)

23.4. Fælles Fynske
Fælles Fynske 2023 afholdes med udstilling, photowalk, et indlæg ved Søren Skarby og dommergennemgang i Svendborg. Se mere på fynfoto.dk.

27.4. Aflevering 2. runde (B)
Der afleveres billeder til klubkonkurrencens 2. runde. Der må afleveres 2 billeder i hver af kategorierne monokrome og farve. Dommer er Linda Wang fra Focus i Silkeborg. (Niels Erik)

4.5. Fotografer på YouTube
Vi ser fotografer på YouTube. Vis dine favoritter til dine klubkammerater. Vi har netadgang i lokalerne. (Kåre)

11.5. Tur til Gyldensteen Strand
Vi tager på fototur ved Gyldensteen Strand ved Bogense. Vi mødes kl. 19.30 ved Gyldensteen Strand P-plads. Fra Gyldensteensvej drejes ned ad vejen Langø (Poul Chr.)

18.5. Kr. Himmelfart
Ingen klubaften

25.5. Resultat 2. runde
Dommer Linda Wang fra Focus i Silkeborg gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 2. runde. (Niels Erik)

1.6. Minimal dybdeskarphed
Aftenens tema er billeder med minimal dybdeskarphed. Medbring egne billeder, hvor du har leget med de store blændeåbninger (små blændetal). (Kåre)

8.6. Billeder fra turene til Byens Bro og Gyldensteen Strand
Vi starter med indsamling af billeder til Den Nationale. Billederne skal være registreret og mærket som anvist på sdf.dk. Herefter ser vi billeder fra turene til Byens Bro og Gyldensteen Strand. Hvert medlem medbringer maks. 10 billedfiler (Poul Chr.)

16.6. Sæsonafslutning
Sæsonen afsluttes med hyggelig grillaften hos Niels Holmgård, H.C. Andersens Gade 54, 5000 Odense C. Grillen startes kl. 18.30. Arrangementet er for hele familien. Medbring selv kød, tilbehør og drikkevarer. Der er dårlige parkeringsforhold i kvarteret hvor Niels bor, så det anbefales man rådfører sig med Niels om dette. Tilmelding til Niels senest 8.6. (Niels)