Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

18.8. Fototur til TBT Gade
Vi starter sæsonen med en fototur i byggerodet ved TBT Gade. Mødested: I. Vilhelm Werners Plads (bag rådhuset) kl. 19.30. Der fotograferes under temaet: ”Forandring”. (Niels)

25.8. Billedkritik
Hvert medlem medbringer 3-4 billeder. Vi deler os i små grupper, hvor vi giver saglig, seriøs og ikke mindst konstruktiv kritik af hinandens billeder. Medbring gerne PC og digitale filer. (Poul Chr.)

1.9. Aflevering 3. runde + billeder fra ture

Der afleveres til klubkonkurrencen 3. runde. Dommer er Carlo Pedersen.
Når billederne er afleveret, ser vi billeder fra de seneste OFA ture og aftener. Medbring billeder fra vores aften med stilleben, turene til SDU og TBT gade, eller nogle gode skud fra ferien. Maks. 20 billeder pr. medlem. (Flemming)

8.9. Composite billeder

Hvert medlem medbringer et composite billede, hvor der er brugt mindst 5 billeder til at lave det. Medbring også de 5 enkeltbilleder der er anvendt. (Poul Chr.)
Hvert medlem medbringer et composite billede, hvor der er brugt mere end 1 billede til at lave det. Medbring også enkeltbillederne der er anvendt. (Poul Chr.)

15.9. Besøg af fotograf
Vi arbejder på at få en spændende fotograf til at besøge os i klubben.

15.9. Besøg af Louise Koustrup
Vi får besøg af fotojournaliststuderende Louise Koustrup, som viser billeder og fortæller om sit arbejde. (Poul Chr.)

22.9. Resultat 3. runde
Dommer Carlo Pedersen gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 3. runde. (Lars)

29.9. Temakonkurrence og aflevering til FF
Emnet til temakonkurrencens 3. runde fastlægges ved afstemning blandt klubbens medlemmer.
Emnet til temakonkurrencens 3. runde er familien.
Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. eller A4. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte. (Ole)

Der afleveres billeder til Fælles Fynske. Bemærk at der i år er kommet en ny kategori til. Der må afleveres i alt 8 papirbilleder fordelt på kategorierne Monochromepapir, Farvepapir og Tema. Desuden må der afleveres 3 serier.  I Tema må der kun afleveres 1 billede, årets tema er ”Arkitektur” med definitionen "Menneskeskabte bygningsværker set både inde og udefra". Klubben betaler for deltagelsen.