Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

6.4. Billedkritik
Hvert medlem medbringer 3-4 billeder. Vi deler os i små grupper, hvor vi giver saglig, seriøs og ikke mindst konstruktiv kritik af hinandens billeder. Medbring gerne PC og digitale filer. (Poul Chr.)

13.4. Skærtorsdag
Ingen klubaften

20.4 Klassisk lyslægning
Kent Bovin demonstrerer flash-anlæg til hjemmestudiebrug og viser, hvordan man lægger et klassisk, enkelt og formgivende lys til portrætter. Vi benytter aftenen til at få taget billeder af hinanden. Medbring kamera. Vi mødes kl. 19 på Risingskolen, Risingsvej 25, 5000 Odense C. (Poul Chr.)

27.4. Fototur til Hesbjerg Slot
Vi mødes kl. 19.00 ved Hesbjerg Slot, Hesbjergvej 50, 5491 Blommenslyst, hvor vi fotograferer den forhåbentlig nyudsprungne skov og slottet udefra. Der kan parkeres for enden af alléen. (Niels)

4.5. Store afleveringsdag og månedens fotograf
Der afleveres til klubkonkurrencens 2. runde. Billederne bedømmes af Pia Hernø og Lasse Pedersen fra AFA.
Der afleveres også papirbilleder til Den Nationale. Billederne skal være registreret via sdf.dk og forsynet med labels. Klubben betaler forsendelsen.
Månedens fotograf er Peter Strarup.

11.5. Dagen før Store Bededag
Ingen klubaften

18.5. Landbrugsmuseum og dronefoto
Vi mødes kl. 19 på Landbrugsmuseet på Skovgaarden, Boels Bro 3B, 5330 Kerteminde. Der er fri fotografering i udstillingen af gamle landbrugsredskaber, som ligger tæt på det lille fiskerleje Bregnør.

Hvis vejret tillader det, vil Erling demonstrere brugen af sin drone, DJI Phantom 3 Advanced og fortælle lidt om regler og begrænsninger ved flyvning med drone i og uden for bymæssig bebyggelse. Afslutningsvis kan vi tage et gruppefoto set fra fugleperspektiv. (Niels)

25.5. Kr. Himmelfartsdag
Ingen klubaften

1.6. Temakonkurrence
Emnet til temakonkurrencens 2. runde er ”En god dag”. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte.

8.6. Resultat 2. runde
Dommerne Pia Hernø og Lasse Pedersen gennemgår deres bedømmelse i klubkonkurrencens 2. runde. (Lars)

16.6. Sæsonafslutning
Sæsonen afsluttes fredag den 16. juni kl. 18 med en grillaften i haven hos Jørgen Jørgensen, Sadolinsgade 106, 5230 Odense M. Arrangementet er for hele familien. Hvis vejret mod forventning svigter trækker vi indendørs. Medbring selv kød, tilbehør og drikkevarer. Tilmelding i klubben senest 8.6. (Jørgen)