Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.
 

9.1. Resultat Årets Billede
Dommer René Linnebjerg fra Midtfyns Fotoklub gennemgår sin bedømmelse af Årets Billede 2019. Herefter viser han nogle af sine egne billeder. (Lars)

16.1. Billeder fra ture m.v.
Vi ser billeder fra Magiske dage, Photowalk og den 31.10. Hvert medlem kan medbringe op til 20 billeder. (Poul Chr.)

23.1. Fotojournalist Asbjørn Sand
Vi får besøg af Asbjørn Sand. Asbjørn fotograferer sin nære omgangskreds. Billederne af hans familie og venner tager læseren med helt tæt på, både fysisk og følelsesmæssigt. Fokus er på relationerne, og det arbejde har ud over flere fotopriser resulteret i fotobogen SLIP, der viser venskaber, ungdom, ensomhed og en søgen efter identitet i det skateboardmiljø, som Asbjørn selv er en del af. (Henrik)

30.1. Aflevering 1. runde
Der er aflevering til klubkonkurrencens 1. runde. Dommeren er Ida Refsgaard fra Esbjerg Fotoklub. (Lars)

6.2. Out Of Focus (OOF)
En aften med uskarpe og rystede billeder. I nogle situationer er et uskarpt billede langt mere effektfuldt end det perfekt skarpe billede. Medbring eksempler på dette. (Kåre)

13.2. Vinterferie
Ingen klubaften. (Men se her: https://www.ofa.dk/index.php/nyheder/149-13-februar-2020)

20.2. Generalforsamling
Der afholdes ordinær generalforsamling ifølge vedtægterne. På valg er Niels Holmgård og Henrik Gils, som blev valgt for 1 år i 2019 som afløser for Nicolai Godvin. (Poul Chr.)

27.2. Besøg i Great Danes Fighting Club
Vi besøger Great Danes Fighting Club, hvor vi får mulighed for at fotografere kampsport. Vi må fotografere ved træning i kampsportsgrenene MMA og K-1, som begge kombinerer teknikker fra thaiboksning, karate, taekwondo, traditionel boksning m.v. (Niels)
Bemærk at vi mødes kl. 18:00 ved deres klublokaler, Victoriagade 40-44, 1. sal, 5000 Odense C. Der er tilmelding senest den 20.2. så vi kan informere om, hvor mange fotografer der vil være til stede.

5.3. Billeder fra forladte steder
Peter og Jan har fotograferet mange forladte steder. De viser et udvalg af deres billeder og fortæller historierne om stederne. Nogle af husene findes ikke mere og er dermed overgået til historien. (Poul Chr.)

AFLYST
12.3. Resultat 1. runde
Dommer Ida Refsgaard gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 1. runde. (Lars)

AFLYST
19.3. Sådan gør jeg
Maybritt og René Jensen viser os, hvordan de arbejder med billedredigering. (Jørgen)