Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.

4.4. Store oplevelser med foto
Vis og fortæl om en af dine store oplevelser med foto. Det kunne f.eks. være Magiske Dage. En fotoopgave eller et arrangement, hvor der er større fokus på oplevelsen end der er fokus på jagten efter et godt konkurrencebillede (Niels)

11.4. Makrofoto
Makrofoto er både spændende og udfordrende. Kent Bovin besøger os i klubben, hvor han viser billeder og fortæller om teknik og overvejelser. Desuden medbringer han lidt udstyr specielt til nærfoto. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage dit eget grej og gear med. (Poul Chr.)

18.4. Skærtorsdag
Ingen klubaften

25.4. Fototur til Kerteminde
Vi mødes kl. 19 ved parkeringen foran Fjord & Bælt, Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde til en tur rundt i byen på havnen og stranden. Husk kamera og evt. stativ. (Poul Chr.)

2.5. Aflevering til 2. runde og Den Nationale (B)
Der afleveres billeder til klubkonkurrencens 2. runde samt til Den Nationale 2019. Dommer i klubkonkurrencen er Bjarne Meldgaard, fhv. leder af Danmarks Fotomuseum i Herning igennem 23 år. Han har været kurator og arrangør på over 100 fotoudstillinger med nationale og internationale fotografer på Danmarks Fotomuseum.
Billederne til Den Nationale skal være registreret og mærket som anvist på sdf.dk (Lars)

Efter afleveringen hjælper vi hinanden med at lægge billeder ind i galleriet med medlemmernes billeder. (Erling)

9.5. Adam Grønne viser billeder fra Marokko
Adam Grønne, kreativ fotochef i Esoft, viser billeder fra sin seneste tur til Marokko. Adam har tidligere vist billeder af høj kvalitet fra USA og Japan, så husk at sætte kryds i kalenderen til denne spændende aften (Poul Chr.)

16.5. Serier
Aftenens emne er serier. Med udgangspunkt i de antagne serier fra Den Nationale 2018, og jeres medbragte eksempler, får vi en snak om hvad der fungerer, når 3-6 billeder sættes sammen til en serie (Poul Chr.)

23.5. Temakonkurrence (B)
Emnet til temakonkurrencens 1. runde er Forfald. Der må afleveres 2 umonterede billeder i maks. 20x30 cm. Bedømmelsen foretages ved pointgivning blandt de fremmødte (Henrik)

30.5. Kristi Himmelfartsdag
Ingen klubaften

6.6. Resultat 2. runde
Dommer Bjarne Meldgaard gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 2. runde (Lars)

13.6. Makrobilleder og rundvisning i Odin Havnepark
Vi mødes i Odin Havnepark, Lumbyvej 17F, 5000 Odense C i mødelokale 5 kl. 19.
Her vil Henrik tage os på en rundvisning i Odin Havnepark og bl.a. vise 14 af Henrik's makrobilleder, der for nyligt er blevet hængt op i 2 af lokalerne. Desuden vil vi også tage på besøg i HK's museum hvor man har mulighed for at se en gammel 'købmandsbutik' med diverse gamle købmandsvarer samt gamle kontormaskiner mv.
Efter rundvisningen bydes der på kaffe/te og kage samt en øl/vand.
Dernæst er der mulighed for at fotografere i området som ligger meget tæt på Odins bro, Odense Roklub mv. (Henrik)

21.6. Sæsonafslutning
Sæsonen afsluttes med hyggelig grillaften hos Erling Hollmann, Heslevej 5, Tradshuse, 5610 Assens. Grillen startes kl. 18.30.  Arrangementet er for hele familien. Medbring selv kød, tilbehør og drikkevarer. Hvis man ønsker at overnatte, er der mulighed for at slå telt op på savannen. Erling har reserveret shelteret til sig selv. Tilmelding til formanden senest 13.6.