Aftener mærket med (B) er specielt velegnede til uopfordret at tage nogle billeder/billedfiler med, som man gerne vil høre andres mening om. Navnet i parentes er den ansvarlige for aftenens arrangement.
 

10.1. Resultat Årets Billede
Dommer Gilboa Levi gennemgår sin bedømmelse af Årets Billede 2018. Herefter viser han nogle af sine egne naturbilleder. (Lars)

17.1. Carsten Michael Pedersen
Carsten viser os eksempler på sine seneste billeder og fortæller om arbejdet med sin kommende udstilling. (Niels)

24.1. Sådan gør jeg
Anastasios viser, hvordan han arbejder med billedredigering og bagefter vil Erling demonstrere, hvordan man bruger bogmodulet i Lightroom Classic CC til at lave spændende fotobøger. (Niels)

31.1. Billedkritik (B)
Hvert medlem medbringer 3-4 billeder. Vi deler os i små grupper, hvor vi giver saglig, seriøs og ikke mindst konstruktiv kritik af hinandens billeder. Medbring gerne PC og digitale filer. (Poul Chr.)

7.2. Aflevering 1. runde (B)
Der afleveres til klubkonkurrencens 1. runde. Dommeren er ikke fundet endnu. Dommer er Carsten Høgh. Der må afleveres 2 billeder i hver af kategorierne Monokrom og Farvepapir. (Lars)

14.2. Tur med nørdeaften
Vi mødes kl. 19 foran Klaregade 19 og fotograferer rundt i byen i en time. Herefter samles vi samme sted i et mødelokale på 1. sal, hvor vi redigerer aftenens optagelser. (Poul Chr.)

21.2. Generalforsamling
Der afholdes ordinær generalforsamling ifølge vedtægerne. På valg er Jørgen Jørgensen, Nicolai Godvin og Poul Chr. Jensen.(Poul Chr.)

28.2. Billedaften
Vi tester klubbens nye printer. Hvert medlem får 2 print i A3+ uden beregning. (Poul Chr.)
Hvert medlem medbringer op til 10 billeder efter eget valg, som vises digitalt på vores skærm (Poul Chr.)

7.3. Mit foretrukne objektiv
Hvilket objektiv er dit foretrukne? Tag objektiv og gerne også billedeksempler med og lad os få en snak om erfaringer med jeres yndlingsobjektiver. (Poul Chr.)

14.3. Resultat 1. runde
Dommer Carsten Høgh gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 1. runde. (Lars)

21.3. Daniel Hoffmann
Vi mødes kl. 19, hvor Daniel Hoffmann kommer og viser nogle af sine streetfotografier. Han dykker ned bag det enkelte billede og fortæller om hvordan det blev taget, hvad der fangede hans opmærksomhed og hvorfor det lige var det billede han udvalgte til at vise. Daniel vil komme ind på forskellige teknikker han bruger for at ”være usynlig” og fotografere candid. (Nicolai)

28.3. Store oplevelser med foto
Vis og fortæl om en af dine store oplevelser med foto. Det kunne f.eks. være Magiske Dage. En fotoopgave, hvor der er større fokus på oplevelsen end der er fokus på jagten efter et godt konkurrencebillede. (Niels)


28.3. Udstilling med Anton Corbijn
Vi mødes kl. 19.00 ved billetsalget til Brandts og ser i fællesskab den fantastiske udstilling med Anton Corbijn. Der er gratis entré om torsdagen. (Poul Chr.)