Bemærk

På grund af regeringens udmelding i går om at skære ned på ikke nødvendige forsamlinger, er denne klubaften udskudt indtil videre.

Klubkonkurrencen, resultat 1. runde


Dommer Ida Refsgaard gennemgår sin bedømmelse af klubkonkurrencens 1. runde. (Lars)

 

Det er en erfaren fotograf vi har fået til at bedømme vores første runde i klubkonkurrencen 2020. Ida Refsgaard bor i Esbjerg, hvor hun er medlem i Esbjerg Fotoklub. Her beskriver hun sig selv således:

"Som fotograf har jeg en stor del af tiden beskæftiget mig med landskabsfotografi i lokalområdet, der byder på mange varierede landskaber. Især kystområderne, der strækker sig nord og syd for Esbjerg, har været mine foretrukne motiver. Rejsefotografi har også haft en stor plads i min motivverden."

Hvis man besøger hjemmesiden idarefsgaard.dk finder man udover spændende fotografier, en imponerende lang liste med steder, hvor Ida har udstillet sine billeder, startende allerede i 1989. Deltagelser i SDF-godkendte fotokonkurrencer har desuden sikret vores dommer en titel som MSDF/b, og da vi kender Ida for hendes altid relevante og ærlige kommentarer kan vi kun glæde os til hendes gennemgang af de indleverede billeder.

Billedet til venstre er et bevis på, at Ida Refsgaard har fulgt med tiden. En selfie fotograferet på Trapholt med mobiltelefon og uploadet til Instagram, en af de SoMe platforme, hvor @ir50 er aktiv.