apr 25
2023

Fælles Fynske Fotokonkurrence...
Af Erling C. Hollmann

...er netop overstået. Søndag den 23. april var VUC Svendborg fyldt med billeder og spændte fynske fotografer. 295 fotos var udstillet i den store aula midt i bygningerne og op mod 100 gæster var forbi for at se dem og for dels at høre Søren Skarbys indlæg om det at fotografere fisk tæt på og dels for at høre dommernes kommentarer til de mange billeder.

Foto: Poul Chr. Jensen FF2023d Søren Busk Sørensen
Foto: Søren Busk Sørensen
FF2023c Søren Busk SørensenFoto: Søren Busk Sørensen FF2023b Poul Chr Jensen
Foto: Poul Chr. Jensen
I OFA havde vi 13 deltagende medlemmer med i alt 116 fotos. Og hvordan gik det os så i konkurrencen? Tja, vi vandt ikke, men vi landede på en solid 2. plads med en kvotient på 0,64 (Antal opnåede point delt med antal indleverede billeder). Over os finder vi Fotogruppen Exposed med en kvotient på 1,0 - flot resultat.
I konkurrencen kåres også en Fynsk Mester (Den fotograf der har fået flest point på tværs af alle kategorier). Her fik vi i OFA ikke en mester, men vi har da 2 medlemmer imellem de 4 øverst placerede.

Herunder ses resultaterne i skematisk form. Længere nede finder du de præmierede billeder. Udover de 17 viste billeder og serier fik vi i OFA 19 billeder antaget. Alle var med til at sikre os 2. pladsen :-)

Ezmid resultat f lles fynske 2023

Ke5J6 f lles fynske mester 2023

Tryk på plusset på et af billederne herunder for at  se de præmierede billeder i fuld størrelse. Her får du også mulighed for at se billedernes autorer og præmiering.