maj 28
2024

Af Poul Chr. Jensen

Fælles Fynske 2024 blev afholdt som en fotodag med fotowalk, foredrag, dommergennemgang og ikke mindst udstillingen i de smukke lokaler på VUC i Svendborg. Styregruppen bag Fælles Fynske har gjort en stor indsats for at tiltrække flere deltagere og besøgende, og det blev en stor succes i år.

Antallet af deltagende fotografer er steget fra 39 til 52 og der var hele tiden et stort antal besøgende, som så vores billeder. Fælles Fynske udmærker sig ved, at alle indleverede billeder udstilles, og er derfor frem for alt en udstilling, som vi alle kan være stolte af.

I Temakategorien hed udfordringen i år "Arkitektur"

Bedømmelsen af de indleverede billeder.

Alle fotos: Poul Chr. JensenUdstillingen i Svendborg

Alle fotos: Poul Chr. Jensen

OFA var flot repræsenteret med 92 indleverede billeder fordelt på 11 autorer. Der er naturligvis også konkurrencen om at blive Fynsmester. I år var der en 2. plads til Knud Ladegaard Pedersen og en 3. plads til Kåre Selvejer, kun overgået af Gilboa Levi, som blev Fynsmester for 3. gang i træk.

Resultat Fælles Fynske 2024Fælles Fynske Mester 2024

Tryk på plusset på et af billederne herunder for at  se de præmierede billeder i fuld størrelse. Her får du også mulighed for at se billedernes autorer og præmiering.