mar 22
2023

Adeligt besøg i OFA
Af Erling C. Hollmann.

Dommer i Årets Billede 2022 var nemlig ikke mindre end Kammerherreinde Susanne Vind fra Sanderumgård. Det var nu ikke i denne funktion vi havde valgt Susanne Vind, men mere fordi hun også selv er en ivrig fotograf. Motiverne finder hun bl.a. lige uden for hoveddøren, i "Den Romantiske Have", som parken omkring Sanderumgård kaldes.

Dommer

Sjældent har vi mødt en dommer der var så åben overfor vores billeder. Billederne blev kommenteret meget positivt og flere gange hørte vi Susanne udtrykke respekt for vores kreativitet; ofte med lidt misundelse over at hun ikke selv frembragte lignende resultater i sin fotografering. Alt i alt en meget positiv oplevelse at have Susanne som dommer, tak for det.

Vinder af Årets Billede 2022 blev Kåre Selvejer med et skud fra den portugisiske kyst. Et billede med masser af detaljer og hvor nogle små personer på toppen af klippen er med til at sætte størrelsesforholdet. Velfortjent placering.


Årets billede 2022, 1. plads, autor: Kåre Selvejer. Titel: Cabo Sardao, Klipper i aftenlys.

Der kan i sagens natur kun være en enkelt placering i Årets Billede, men lad os også nævne de 2 billeder der var tæt på toppen og som ifølge Susanne Vind var meget ligeværdige: På en 2. plads finder vi Erling C. Hollmanns billede fra Skallingen og på 3. pladsen Sten Sagens billede fra Cisternerne.

Aaretsbillede 2022 2
Årets Billede 2022, 2. plads, autor: Erling C. Hollmann. Titel: Skallingen.


Aaretsbillede 2022 3
Årets Billede 2022, 3. plads, autor: Sten Sagen. Titel: Ventende pige.