I 3. kvartal 2003, altså for 14 år siden, bød programmet bl.a. på fototur til Fynshoved (Det er vist ved at være tiden, at vi kommer derud igen), forberedelse af billeder til udstilling på Triennalen, arrangeret af Museet for Fotokunst og på Temakonkurrence med temaet "Kæledyr". Desuden artikler af Jørgen Jørgensen og Halldór Gudlaugsson, hhv. om digital manipulation og om hvordan et vinderbillede af islandske heste blev til.

Endnu et "tudsegammelt" blad fra OFA's historie er blevet digitaliseret. Denne gang fra 2. kvartal 2003, hvor tophistorierne er et formandsskifte. Svend Erik stopper og Poul Chr. træder til som ny formand - det har han i øvrigt været lige siden. Se på side 2 i bladet hvor ungdommelig han så ud dengang ;-)

Vi er blevet endnu mere nostalgiske og er gået i gang med at scanne de helt gamle årgange af OFA bladet. Her er det fra 1. kvartal i 2003, hvor bladet bl.a. indeholder resultater fra "Dias-klubkonkurrence", annoncer fra butikker som Fotomagasinet, Merlin, Japan Photo og FotoOlsen. Ja det var tider :-) Men der er også en, stadig aktuel, artikel om makrofotografering fra tidligere OFA-medlem Halldórs hånd.